Форум Одесса

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Одесса » Разное » tratamentul dependenței de droguri

tratamentul dependenței de droguri

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Spune-mi cum să conving un dependent de droguri să se supună unui tratament? Unde pot găsi specialiști buni pentru asta? Ce fel de tratament folosesc pentru asta? Și cât va costa aproximativ? Vă mulțumesc tuturor în avans pentru sfatul dvs.

0

2

da, este foarte dificil să convingi un dependent de droguri să urmeze tratament. dar dacă vrei să-l ajuți, atunci merită să încerci asta. deși eu personal nu sunt sigur că tratamentul îl poate ajuta și este doar o mare pierdere de bani.

0

3

Oh, este foarte dificil să convingi un dependent de droguri să urmeze un tratament și are nevoie de o abordare specială. Dar fără consimțământul lui, nu are rost să începeți tratamentul, deoarece acesta este cel mai important lucru. Și vă pot sfătui să contactați centrul Med-Zahid pentru tratamentul dependenței de droguri. Ei au noi tehnici speciale pentru acest lucru. Și ajută la convingerea dependentului să se supună cu adevărat tratamentului. Și, în principiu, nu este nevoie de nimic altceva pentru asta. Și crede-mă, merită banii, pentru că ajută cu adevărat oamenii.

0

Вы здесь » Форум Одесса » Разное » tratamentul dependenței de droguri